Останні статті у розділі: Новини

Покращена розчинність каш
Дитячі каші ТМ Карапуз є джерелом практично всіх харчових речовин: білків, жирів, вуглеводів, ряду вітамінів і мінеральних речовин.
Перевагою каш ТМ Карапуз у вигляді прикорму є їх легка засвоюваність, висока поживна і енергетична цінність і приємний смак, який обов’язково сподобається вашому малюкові.
Ми завжди намагаємося йти в ногу з часом і прислухаємося до побажань і зауважень наших споживачів. У 2018 році ТМ Карапуз змінила рецептуру виготовлення своїх каш, що дозволило поліпшити їх розчинність. Процес переробки сировини автоматизований, а дотримання рецептури кожного найменування каш контролюється комп’ютерами, що зводить до мінімуму ризики, пов’язані з людським фактором.
Але, при приготуванні каші не можна забувати і про те, щоб каша вийшла однорідної консистенції, без грудочок, потрібно чітко слідувати рекомендаціям, вказаним на упаковці. Так, каша може вийти з грудочками, якщо заварювати її занадто гарячою рідиною. Крім того, деякі вітаміни, введені до складу каш (вітамін С, зокрема), схильні до руйнування під впливом високих температур. Температура приготовленої каші повинна бути 36-37 ° С, як і у грудного молока. Також, при приготуванні каші, необхідно звернути увагу на пропорції води і сухого порошку.
Кожна наша упаковка містить інструкцію з приготування каші і все, що Вам потрібно – просто слідувати вказівкам.